Priser

Det er vigtigt at vælge den rigtige køreskole fra starten af og hos Skaanings Trafikskole har vi høj beståelse i både teori- og køreprøve. Hører desværre ofte at elever har valgt en forkert køreskole eller at det har været dårligt. Som regel hænger pris og kvalitet sammen. Vi har Roskildes hyggeligste og mest effektive køreskole og gør hvad vi kan for at opfylde de ønsker for dit forløb her, som du måtte have. Vi er gode til at håndtere unge mennesker og andre der måtte have specielle ønsker, da vi alle er forskellige som mennesker.

Vi opfatter og reagerer forskelligt i pressede situationer, og det er lige nøjagtig dér, der skal arbejdes. Stress, angst, nervøsitet og diverse problemer i dagligdagen som folk tumler rundt med, kan have stor indflydelse på forløbet med at tage kørekort. Så kontakt os hvis vi skal hjælpe dig på nogle specielle områder. Hvis man ikke spørger, får man heller ikke svar. Vi har værktøjet til dig…

Jeg er tillige uddannet hyptonisør, og hjælper ofte mine elever med stress, angst, nervøsitet med henblik på køreprøven, og andre udfordringer du måtte have i livet…….Og det virker….

 

PRISER:

Efterårtilbud på lovpakke til BIL kun kr. 13.999,- incl førstehjælp. (Ops pr. 1 Januar 2020 Lovpakke 14000.-)

Efterårstilbud på lovpakke MC kun 10.999,-

Udover pakkeprisen til BIL eller MC skal du påregne:

Lægeerklæring (husk at tage et pasbillede med) ca. kr. 300-500.

Førstehjælp 600.-

Teoriprøvegebyr kr. 800,-.

Køreprøve-BIL (120 min.) kr. 1.200,-.

Køreprøve-MC (120 min+banegebyr) kr. 2.000,-.

 

Ekstra køretimer af 45 min. (MC og BIL – efter behov) kr. 500,- ( lørdag og søndage koster 45 min 700.-)

Generhvervelse – Ring for tilbud

Kørselsforbud    – Ring for tilbud